9.7.10

Makaron Gościnny

Makaron Gościnny

Nasze Gościnie (czytaj dziewczęta ;)) załapały się ostatnio na planowany makaron więc z tych wikwintniejszych. Ogólnie zawsze w domu jest pesto i suszone pomidory i różne nieoczekiwane rzeczy, które można dodać.
Tym razem były to:

Makaron
Pesto Bazyliowe
Suszone Pomidory
Orzeszki Piniowe
Fasolka Szparagowa
Rukola
Sól
Pieprz

Makaron gotujemy al'dente w osolonej wodzie. Fasolkę Szparagową blanszujemy przez około15 minut. Odcedzamy jedno i drugie i mieszamy z powyższymi dodatkami. Można sobie doprawić Lnianym Gomasio albo Sosem Sojowym (odrobiną!). Można dodać sera żółtego i sera Feta.
Pycha! A gdy zdaży się nam makaron ów odgrzewać proponuję wlać odrobinę wody na dno i gotować na małym ogniu bądź podgrzewać w piekarniku.

SMACZNEGO!

www.freethepuppets.com
www.neurokultura.pl