11.6.10

Pesto bazyliowe vegańskie

Pesto Bazyliowe Vegańskie

Żywa, czytaj: świeża Bazylia (dość dużo);
Orzeszki Piniowe;
Extra Virgin Oliwa z Oliwek;
Ewentualnie Sól i Pieprz do smaku

Wszystkie składniki wkładamy do podłużnego naczynia i miksujemy na jednolitą masę. Gęstość kontrolujemy Oliwą ;).

Takie cudo wlewamy do świeżo ugotowanego makaronu maści, koloru i kształtu jakiegokolwiek; bądź ryżu i dokładnie mieszamy.
Można posypać drobno tartym serem vegańskim lub zwykłym parmezanowatym w swej twardości ;).
My zapodaliśmy zestaw z mizerią i Lamb Lettuce (Roszponką Warzywną).

Samcznego ;)



www.freethepuppets.com
www.neurokultura.pl

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz